15% discount voor je eerste bestelling met kortingscode: LANCERING2023

Marathon 3 nagelfrees

 159,99

Ontdek de Nagelfrees Marathon 3, de perfecte balans tussen kwaliteit en betaalbaarheid. Deze elektrische nagelvijl is ideaal voor zowel beginners als ervaren nagelstylisten. Met instelbare snelheid, minimale trillingen, en een fluisterstille werking biedt hij professionele prestaties. Het compacte ontwerp bevat handige opbergmogelijkheden voor de bijgeleverde opzetstukken, waardoor alles binnen handbereik is. Let op: opzetstukken zijn apart verkrijgbaar. Verken het gemak van de Marathon 3 en bereik moeiteloos perfecte nagels.

UITVERKOCHT

Categorie
Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Beschrijving

De Nagelfrees Marathon 3 is een hoogwaardige elektrische nagelvijl met een duurzame kwaliteit en een aantrekkelijk ontwerp, dit alles voor een betaalbare prijs.

Belangrijk: Uitsluitend bedoeld voor professioneel gebruik. Het is van cruciaal belang om de juiste technieken te beheersen bij het werken met deze nagelvijl. Overweeg deelname aan onze Elektrisch Vijlen Workshop om alles te leren over het gebruik van de elektrische vijl, de verschillende bijgeleverde opzetstukken, veilig werken, het verminderen van de belasting op je lichaam en het efficiënter werken!

Daarnaast is het essentieel om zorgvuldig de meegeleverde aanwijzingen en adviezen voor het gebruik van de nagelfrees op te volgen. Deze machine wordt standaard geleverd met 1 jaar garantie na aankoop, en zelfs buiten de garantieperiode kunnen we je helpen met reparatie en onderhoud via onze leverancier. Neem hiervoor contact met ons op, maar let op: dit geldt alleen voor klanten die de nagelfrees via ons hebben aangeschaft en dit kunnen aantonen aan de hand van een factuur.

Kenmerken:
Deze nagelfrees is ideaal voor zowel beginners als ervaren nagelstylisten. Het handstuk kan zowel links- als rechtsom draaien en kan worden bediend met de hand of het meegeleverde voetpedaal. De machine is bijna geruisloos en veroorzaakt minimale trillingen tijdens gebruik. De snelheid is instelbaar tot 30.000 toeren per minuut. Handige opbergmogelijkheden voor de bijgeleverde opzetstukken bevinden zich aan de bovenkant van het apparaat, zodat ze altijd binnen handbereik zijn. Het twistlock handstuk kan worden bevestigd in zowel de siliconen houder als de transparante plastic houder, die aan beide zijden van de machine kan worden bevestigd.

– Instelbare snelheid tot 30.000 toeren
– Zowel links- als rechtsdraaiend handstuk
– Bediening met hand of voetpedaal
– Twistlock-sluiting in het handstuk
– Geruisloos en minimaal trillend
– Geschikt voor opzetstukken met Ø 2 mm
– Inclusief handige transparante en siliconen houder
– Compact en draagbaar ontwerp
– Geïntegreerde opbergvakken voor opzetstukken aan de bovenkant
– Afmetingen van de machine (b x l x h): 11,6 x 15,5 x 8,5 cm
– Afmetingen van het handstuk (Ø x l): 2,75 x 15,5 cm
– Inclusief 1 jaar garantie na aankoop

LET OP: Deze nagelfrees wordt geleverd zonder opzetstukken. Diverse soorten opzetstukken en schuurrolletjes zijn apart verkrijgbaar in onze winkel.